I min vrå av världen

Alldeles nyss hemkommen från en helg i Portugals huvudstad. En alldeles egen stad. Slingrande kullerstensgator upp och ner och ett myller av kulturer, färger, dofter och intryck. En stad med spår från vad som varit och glimtar av vad som komma skall. Härjat och vackert om vartannat. Lissabon har mycket att berätta och mycket vackert för den som stannar upp och tittar sig omkring. Nedan finns glimtar från vår vrå av världen helgen som varit. Att tacksamt bevara i minnet.

Med sig hem följer ljuset, värmen och energin. Att värderfullt ta vara på och rikta. Nu är det full fart mot den stundande helgen och Konstrundan 2011. Spännande! Det finns så många duktiga konstnärer och spännande utställningar och konstrundan är verkligen tillfället att hitta nya guldkorn och bara njuta av allt vackert och tänkvärt som männniskor producerat och investerat av sig själva i. Ser fram emot nya upptäckter i påsk!

De sista krafttagen för den egna insatsen tas i veckan och det är en hel del kvar att göra, men med ovärderlig hjälp och gott fokus kommer man långt. Och roligt är det! På torsdag hänger vi och på fredag hälsas alla hjärtligt välkomna att titta förbi. Vi håller öppet fredag till och med måndag, 10-17 alla dagar. Varmt välkomna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0