En bit av sommaren som dröjt sig kvar


På gång...

Månadens utställning på Grand Hotell i Kristianstad är nu i full gång. Vernissagedatum för utställningen är bestämt och klubbat till nu på lördag, den 15/10, klockan 12-16. Månadens utställare finns i möjlig mån på plats och det finns möjlighet att köpa fika eller administrera försäljning av konst genom hotellets utställaransvariga. Vill man hellre kika förbi vid annat tillfälle går detta självklart alldeles utmärkt, hotellets dörrar står generöst öppna alla veckans dagar.

Varmt välkomna!Som synes genomgår hemsidan såväl som bloggen just nu ett ansiktslyft och har snart tagit sig ett nytt uppdaterat uttryck. Mer material kommer inom snar framtid. Stort tack till min duktiga webbare Helena Lundahl som fixar och trixar och hjälper mig med detta!Önskar Er en skön höstvecka!

Till hemsidan:
www.turum.se

Familjen LundströmUtställning Grand Hotell
Sommaren har passerat och oktober månad är här. Dagarna som gått har bjudit fantastiskt vackert höstväder, måleri och roliga fotouppdrag. I helgen hängdes sommarens utställning på Ekströms Café i Degeberga av. Stort tack till Katharina Johansson som lånat ut väggarna i sitt mysiga café till min konst, samt till alla er som besökt utställningen! I söndags hängdes så nästa utställning, denna gången i något större tappning och med en del nytt material. Under oktober månad ställer jag tillsammans med flera fantastiskt duktiga konstnärer ut på Grand Hotell i Kristianstad. Utställningen finner ni på entréplan och kommer att hänga oktober månad ut. Vernissagedatum kommer längre fram men tills dess är ni varmt välkomna att kika inom på hotellet och njuta av allt vackert som finns på väggarna där!

Välkomna!


RSS 2.0