"Flöde"


"Älska"


"Lev"


Bladets Konstbilaga!

Idag damp Kristianstadsbladets Konstbilaga inför påskhelgen ner i brevlådan!
Spännande! Häri hittar ni alla spännande stopp inför helgens tur.
Vi i Sockenstugan har nummer 307!
 
Välkomna!

"Vår"


 
 
Blandmaterial på duk. 80*80, inramad.

Äntligen påsk!

 
Nu är det äntligen påsk! Förberedelserna inför årets utställning är i full gång. Hemsidan är uppdaterat efter det gånga årets utmaningar och förevigade ögonblick och foto kommer självklart få sin plats under påsken. Dock kommer årets utställning ha sitt fokus på måleriet. Papper eller duk är det sammantagna materialvalet medans metoderna har kommit att bli varierande och till viss del också blandade. 
 
I år kommer jag att ställa ut på två ställen. Dels, för tredje året i rad, i Sockenstugan i Vittskövle (mittemot kyrkan mitt i byn). Jag kommer vara i gott sällskap av såväl gamla men även nya utställare där, spännande! Vi håller öppet långfredagen tom annandag påsk, kl 10-17 alla dagar och som vanligt finns kaffe, fika, korv och lite annat smått och gott att ladda batterierna med under turen.
 
I år har jag dessutom privilegiet att ställa ut i Gärds Köpinge kyrka. Även den utställningen finns på plats i kyrkan under hela påsken. Besök gärna vår vackra kyrka i samband med någon av arrengemangen där under påsken och passa på att kika på konsten. Hur gärna jag än vill kan jag ju tyvärr inte vara på två ställen. Med några få undantag kommer jag huvudsakligen finnas på plats i Vittskövle under hela påsken.
 
Jag håller tummarna för att helgen bjuder på sol, vårväder och lite värme och ser fram emot spännande möten, inspirerande konst och en fantastiskt rolig helg.
 
Vi ses! 

Theo


Do it


RSS 2.0