Blandteknik. 15*15, ramade.

 

Påskalster

 

Konstrundan 2014


Nu har äntligen Konstrundan 2014 dragit igång! Idag klockan 10.00 i förmiddags slog vi upp portarna för besökarna och kunde presentera årets bidrag i Konstrundan. Äntligen! Det ligger många månader och slutligen många intensiva sista dagars arbete bakom för att förbereda inför just denna helgen. Men wow så kul det är när den nu väl är här!
 
Långfredagen har bjudit underbart väder med sol, värme och massor av fantastiska besökare. Det är så kul att ni gästar oss! Grillad korv, nybakta kanelbullar, kaffe och kakor, ett skönt sorl av människorna som kommer och går och och en värmande stund i solen påväg mellan de olika gallerirummen. Underbart!
 
Vi är i Vittskövle i år åtta utställare som tillsamans bjuder på en blandning av diverse konstformer, allt från textil till akvarell, olja, akryl och silversmide och vi är såväl gamla som för i år helt nya utställare.  
 
Resterade del av påskdagarna kommer jag finnas på plats i Vittskövle hela lördagen samt hela måndagen. Under söndagen har jag inte möjliget att vara personligen på utställningen men vi håller självklart öppet ändå. Alla dagar klockan 10-17.
 
Och glöm inte besöka Galleri Mariebacke i Vä där min andra utställning hänger, samma öppettider som ovan men med en uppsjö av andra duktiga medutställare och mycket annat att njuta av!
 
Hoppas vi ses!
 
Helena.
 
 
 
 
 

I min vrå av världen

 

Tillit

 

Mariebacke

I helgen var jag på Mariebacke och levererade utställningen som ska hänga där över påskhelgen. Efter urval och fix och trix fick 17 tavlor följa med till Vä. Det kommer att bjudas en del sedan tidigare och en del nyare, varierande material och storlekar. Jag tillsammans med ett par andra utställare var på plats i helgen, i en lokal som då fortfarande var under uppbyggnad, men under den närmsta veckan kommer lokalen fyllas på av konstverk och utsmyckning. Det ska bli riktigt kul att se det färdiga resultatet när galleriet slår upp portarna för besökare nästa vecka!
 
Mariebacke kommer att hålla öppet hela påskhelgen, fredag t.o.m. måndag, klockan 10-17 alla dagar. Jag kommer personligen tyvärr inte ha möjlighet att vara på plats några längre pass, men arrangör och övriga utställningar finns till handa under hela påsken.
 
Varmt välkomna till Mariebacke i påsk!

 
 
 
 
 

RSS 2.0