I ateljén

Idag har det inhandlats nytt material och målats i ateljén. Dessutom i inspirerande sällskap av en stor artist i en liten kropp. Dessa små kloka människor. 😊 Countdown mot påsken! 
 
 

Vårkänslor

 

Konstundan 2015

 

Då är planerna för påskens Konstrunda äntligen spikade! Efter fantastiskt roliga, utvecklande och givande år i Sockenstugan har det nu blivit dax för mig att kliva vidare mot nya utmaningar och i år tar jag ny mark under påsken och årets Konstrunda! Jag kan stolt meddela att jag i år kommer att husera i Bränneriet, Lyngby Gård! Flytten bär bara några stenkast men jag ser fram emot att vara en del av Bränneriets debut som galleri! Jag kommer tillsammans med ett gäng duktiga konstnärer att ställa ut min konst i den helt fantastiska miljön som det helt nyrenoverade, rustika bränneriet bjuder och vi hoppas få bjuda er besökare på en varierad och sevärd utställning i en stimulerande och vacker miljö! Vi kommer hålla öppet långfredag till och med annandag påsk, klockan 10-17 alla dagar.
 
Sockenstugan kommer att bjuda samlingsutställning och duktiga konstnärer även i år, så gästa gärna även dem när ni kör förbi, vi håller samma öppettider.
 
Mer information om utställningen kommer inom kort.
 
 
Ser fram emot en riktigt rolig påskhelg! Vi ses på Bränneriet!
 
/Helena.
 
 
 

Barnie & Cash

 
 
 

Utställning på Klackabacken

 
Sedan några veckor tillbaka hänger ett urval av min konst på Klackabackens bryggeri i Skepparslöv. Superkul! Gästa dem gärna för att kika på deras fina bryggbup och på mina tavlor och varför inte stanna en stund och njuta av den mysiga miljön och goda maten! Mina tavlor kommer att hänga på Klackabacken till och med april månad.

På Klackabackens hemsida www.klackabacken.se hittar ni mer information om vägbeskrivning, öppettider m.m. Välkomna!

Påsken närmar sig med stormsteg.
Uppdateringar inför vårens Konstrunda kommer inom kort. Håll utkik! Vi ses!
 
 
a
 
 
 
 
 
 

Vinterplåtning med fin trio

 

E-post

Det har varit en del strul med min e-post. Den är nu utbytt och ersatt med en ny.
Ni når mig vidare på helena.loevgren@gmail.com
 
Känn er varmt välkomna!

RSS 2.0