Konstrundan 2011

Konstrundan 2011 är här! Igår hängdes utställningen och efter intensiva dagar är nu vernissagen i full gång. Sockenstugan i Vittskövle har varit välbesökt under fredagen här och utbudet är brett. Efter att ha tagit del av resterande nio utställares verk under dagen kan jag bara åter konstatera att det finns så många så otroligt duktiga konstnärer i Skåne! Långfredagen har bjudit en underbar vårdag med strålande solsken och varma vindar som lockade ut många på vägarna och vi har haft ett ständigt flöde av besökare hela dagen. Jätteroligt! Och en härlig inledning på Konstrundan 2011! Håller tummarna för fortsatt inspirerande väder och spännande möten under resten av helgen. Öppet tom annandag påsk, 10-17 alla dagar.

Nedan ses glimtar av årets utställning där akryl, oljebaserad lack, akvarell och fotografi samsas på väggarna. Välkomna att ta del av resten på plats. Väl mött!I min vrå av världen

Alldeles nyss hemkommen från en helg i Portugals huvudstad. En alldeles egen stad. Slingrande kullerstensgator upp och ner och ett myller av kulturer, färger, dofter och intryck. En stad med spår från vad som varit och glimtar av vad som komma skall. Härjat och vackert om vartannat. Lissabon har mycket att berätta och mycket vackert för den som stannar upp och tittar sig omkring. Nedan finns glimtar från vår vrå av världen helgen som varit. Att tacksamt bevara i minnet.

Med sig hem följer ljuset, värmen och energin. Att värderfullt ta vara på och rikta. Nu är det full fart mot den stundande helgen och Konstrundan 2011. Spännande! Det finns så många duktiga konstnärer och spännande utställningar och konstrundan är verkligen tillfället att hitta nya guldkorn och bara njuta av allt vackert och tänkvärt som männniskor producerat och investerat av sig själva i. Ser fram emot nya upptäckter i påsk!

De sista krafttagen för den egna insatsen tas i veckan och det är en hel del kvar att göra, men med ovärderlig hjälp och gott fokus kommer man långt. Och roligt är det! På torsdag hänger vi och på fredag hälsas alla hjärtligt välkomna att titta förbi. Vi håller öppet fredag till och med måndag, 10-17 alla dagar. Varmt välkomna!

Lissabon by spring


Ellie och MirahLördagsbus med Mollie


RSS 2.0