Konstrundan 2014


Nu har äntligen Konstrundan 2014 dragit igång! Idag klockan 10.00 i förmiddags slog vi upp portarna för besökarna och kunde presentera årets bidrag i Konstrundan. Äntligen! Det ligger många månader och slutligen många intensiva sista dagars arbete bakom för att förbereda inför just denna helgen. Men wow så kul det är när den nu väl är här!
 
Långfredagen har bjudit underbart väder med sol, värme och massor av fantastiska besökare. Det är så kul att ni gästar oss! Grillad korv, nybakta kanelbullar, kaffe och kakor, ett skönt sorl av människorna som kommer och går och och en värmande stund i solen påväg mellan de olika gallerirummen. Underbart!
 
Vi är i Vittskövle i år åtta utställare som tillsamans bjuder på en blandning av diverse konstformer, allt från textil till akvarell, olja, akryl och silversmide och vi är såväl gamla som för i år helt nya utställare.  
 
Resterade del av påskdagarna kommer jag finnas på plats i Vittskövle hela lördagen samt hela måndagen. Under söndagen har jag inte möjliget att vara personligen på utställningen men vi håller självklart öppet ändå. Alla dagar klockan 10-17.
 
Och glöm inte besöka Galleri Mariebacke i Vä där min andra utställning hänger, samma öppettider som ovan men med en uppsjö av andra duktiga medutställare och mycket annat att njuta av!
 
Hoppas vi ses!
 
Helena.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0